• Yeni
Kadın Fau Deri Yan Yarık Tokalı Patik

Kadın Fau Deri Yan Yarık Tokalı Patik

Ziyaretçi izlenme:
₺ 58.00

Stokta
Mağazada

Brinley Co.'nun yandan bölünmüş tokalı patikleri. her iki tarafta serin yan bölme detayı ile ayak bileklerine kadar yükselen birinci sınıf suni deri özelliği. Toka aksanlı çift kayışlar, görünüme şık bir tasarım katar ve yığılmış blok topuklu ayakkabılar, her gün bu harika stili yaratmak için ince bir yükseklik yaratır. Topuk Yüksekliği : 1 1/2 inç. Topuk Tipi : Yığılmış. Platform Yüksekliği : 1/2 inç. Şaft Yüksekliği : 4 inç. Ayakkabı Genişliği : Orta. Astar : Kumaş. Üst Malzeme : Suni Deri. Dış taban Malzemesi : insan yapımı. Ayaklık : Yastıklı. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kolay Sokak Hester Patik

₺ 61.72

Easy Street'teki Hester bootie, abartılı toka ve kayış detaylarıyla ilgilidir Klasik bir blok topuk ile tasarlanan dış taban, ayaklarınız üzerinde esner ve hafiftir Kolay açılır

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!