• Yeni
Journee Koleksiyonu Bayan Lelanni Tru Konfor Köpük Yığılmış Topuk Diz Yüksek Çizmeler

Journee Koleksiyonu Bayan Lelanni Tru Konfor Köpük Yığılmış Topuk Diz Yüksek Çizmeler

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Lelanni by Journee Koleksiyonu ile çizme koleksiyonunuzu tazeleyin. Bu karışık ve uyumlu badem burunlu bot, yumuşak vegan deriye ve erişim kolaylığı için bir iç fermuara sahiptir. 4 mm Tru Comfort Foam ™ iç taban ile eşleştirilmiş alçak bloklu bir topuk, adımınıza mükemmel miktarda yastık sunar ve görünümün başında kayış detayı gelir. Journee Collection'da, bot stillerimiz kıyafetinizin eskisinden daha iyi görünmesini sağlayacaktır. Kıyafetinizin doğrudan bir dergiden çıkmasını sağlayacak son dokunuşu size verecekler. Topuk Yüksekliği : 1 1/2 inç. Topuk Tipi : Yığılmış. Platform Yüksekliği : Düz inç. Şaft Yüksekliği : 14 inç. Buzağı Çevresi : 15 inç. Üst Çevresi : 15 inç. Ayakkabı Genişliği : Orta. Kapatma Türü : İç Fermuar. Ayak Stili : Badem. Astar : Kumaş. Üst Malzeme : Vegan Deri. Dış taban Malzemesi : insan yapımı. Ayak Tabanı : 4 MM Tru Comfort Foam™. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın. Botlar. Gündelik.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kolay Sokak Hester Patik

₺ 61.72

Easy Street'teki Hester bootie, abartılı toka ve kayış detaylarıyla ilgilidir Klasik bir blok topuk ile tasarlanan dış taban, ayaklarınız üzerinde esner ve hafiftir Kolay açılır

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!