• Yeni
Arctic Quest Kızların Folyo Kalp balon ceket ve Kayak Önlüğü Snowsuit Seti

Arctic Quest Kızların Folyo Kalp balon ceket ve Kayak Önlüğü Snowsuit Seti

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Arctic Quest'in kız parka ve kar önlüğü setinde bu kışı aydınlatın. Tasarım öğeleri arasında suni kürk astarlı bir başlık ve ceketin üzerinde ceplerinde kadife fiyonk detayları bulunan parlak folyo gökkuşağı kalpleri bulunur. Önlük, ayak bileğinde folyo kalp yaması ile kalp temasını sürdürür. Suya dayanıklı polyester ve hafif yalıtımdan yapılmış olan bu, kış oyunları için ideal bir settir. Özellikler arasında ayarlanabilir omuz askıları ve önlük üzerinde ön fermuar ve ceket üzerinde iç polar astar bulunur. 600mm suya dayanıklı kaplamalı dış kabuk. Ceketin içinde hap önleyici polar astar. Kayak önlüğünde önden fermuarlı ve güçlendirilmiş dizler. Tamamen makinede yıkanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Çocuk Cadı Kostümü

₺ 2.00

Bu cadı bir pist modeli olabilir! Bu şık ve şık siyah elbise, kloş kollara ve mor vurgulara sahiptir Sivri bir yaka, eşleşen kemer ve gümüş toka ve vurgu süslemesi bu muhteşem t

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!