• Yeni
Merak Ulus Kızlar Uzun Kollu Damla Omuz Kazak Kazak, Boyutları 4-Artı

Merak Ulus Kızlar Uzun Kollu Damla Omuz Kazak Kazak, Boyutları 4-Artı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.96

Stokta
Mağazada

Wonder Nation'ın Damla Omuzlu Süveteri, sevimli bir damla omuzlu ve piskopos kollu tasarıma sahip, olmazsa olmaz sevimli ve trend bir süveterdir. Yumuşak ve sürdürülebilir BCI pamuk ve akrilik karışımından üretilmiştir. Sonbahar için mükemmel olan dört muhteşem renkte gelir. Nervürlü mürettebat boyunluk ve manşetlerle tamamlandı. Zahmetsiz, rahat ve modaya uygun bir kıyafet için kot pantolon veya tozluklarla kolayca eşleştirin. Münhasıran . Malzeme : % 60 BCI Pamuk /% 40 Akrilik. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Uygun : Rahat. Yaka : Mürettebat boynu. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Uzun piskopos kollu. Cepler : Yok. Özellikler : Nervürlü yaka ve manşetleri ile Allover örgü şerit baskı; damla omuz. Wonder Nation'dan Kızlar için Uzun Kollu Çizgili Kazak.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Çocuk Cadı Kostümü

₺ 2.00

Bu cadı bir pist modeli olabilir! Bu şık ve şık siyah elbise, kloş kollara ve mor vurgulara sahiptir Sivri bir yaka, eşleşen kemer ve gümüş toka ve vurgu süslemesi bu muhteşem t

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!