• Yeni
Kısa Kollu Flash Erkek Logo Grafikli Tişört

Kısa Kollu Flash Erkek Logo Grafikli Tişört

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Göz açıp kapayıncaya kadar rahatlık ve serinlik! Justice League'in en sevdiğiniz üyesi The Flash'ın yer aldığı bu iki Paket Erkek tişörtüyle grafik tişört koleksiyonunuzu güncelleyin. Nefes alabilen pamuktan üretilen bu erkek kısa kollu tişörtler, Crimson Comet'in ikonik logosunun renkli ön baskıları ve hareket halindeki speedster ile öne çıkıyor — gündelik geziler için mükemmel! Malzeme : % 100 Pamuk. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 6’1 ”ve M beden giyiyor. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa. Cepler : Yok. Özellikler : Mürettebat boynu; önde kontrast grafik baskı; daha fazla konfor için etiketsiz. © DC, Tüm Hakları Saklıdır. Erkek Flash Grafik Tişört.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

İkmal Crewneck Tee

₺ 27.98

Yumuşak pamuklu kumaştan kesilmiş rahat tişört.Mürettebatkısa kollardüzenlifit Pima pamuk / polyestermakine yıkamahakkındaboyut ve FİTDüzenli uyumomuzdan eteğe yaklaşık 24 "

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!