• Yeni
Sınır Yok Erkek ve Büyük Erkek Büyük Boy Tişörtler, 2'liPaket

Sınır Yok Erkek ve Büyük Erkek Büyük Boy Tişörtler, 2'liPaket

Ziyaretçi izlenme:
₺ 119.92

Stokta
Mağazada

Günlük temel bilgileriniz Sınır Tanımayan bu iki Paket Erkek Büyük Beden Tişört ile güncel kalın. Trend büyük beden kesim ve giysi yıkanmış kumaşa sahip bu erkek tişörtler yumuşak ve rahat bir görünüme sahiptir. Kullanışlı bir iki paket halinde gelen bu erkek büyük beden tişörtler, hafta sonuna hazır bir görünüm veya salon tarzı için kot pantolonunuz, jogger'larınız ve şortlarınızla kolayca eşleşir. Münhasıran . Malzeme : % 100 Pamuk. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set içerir : 2 T-shirt. Boyut : Model 6’1 ”ve M beden giyiyor. Fit : Büyük boy, rahat kesim. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa. Cepler : Yok. Özellikler : Crewneck. Sınır Tanımayan Kısa Kollu Erkek Büyük Beden Tişörtler.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

İkmal Crewneck Tee

₺ 27.98

Yumuşak pamuklu kumaştan kesilmiş rahat tişört.Mürettebatkısa kollardüzenlifit Pima pamuk / polyestermakine yıkamahakkındaboyut ve FİTDüzenli uyumomuzdan eteğe yaklaşık 24 "

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!