• Yeni
Moda Gül Altın Bahar Papatya Kolye Kolye Sarkan Çiçek Charm Zarif Takı Takı Hediye Kutusu ile

Moda Gül Altın Bahar Papatya Kolye Kolye Sarkan Çiçek Charm Zarif Takı Takı Hediye Kutusu ile

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

✿Anavıa Moda Gül Altın Bahar Papatya Kolye Kolye Sarkan Çiçek Çekicilik Zarif Takı✿ Paslanmaz Çelik takılar, ne kadar kişisel ve akılda kalıcı olabileceğinden dolayı hediye edilebilecek en iyi hatıralardan biridir.Bu narin küçük kolye, gül altın kaplama çiçek kolyelere sahiptir. narin gül altın kaplama zincirden asılı. Bu koleksiyondaki her zarif çiçek kolye, bir dilek kartına basılmış unutulmaz bir alıntıyla birlikte gelir.Bu küçük basit gül altın çiçek kolye, günlük kullanım veya unutulmaz etkinlikler için mükemmeldir.Paslanmaz çelik zincir üzerinde güzel gül altın çiçek kolye. Sadece şık ve rahat. Katmanlama için harika.Kız arkadaş için minik gül altın çiçek kolyemiz, ıstakoz tokalı standart 20 "kablo zinciri ve Anavia İmzalı Hediye Kutusu ile birlikte gelir. Ayrıca anneleriniz, kız kardeşleriniz, arkadaşlarınız, kız arkadaşınız ve iş arkadaşlarınız için güzel ve düşünceli bir hediye olur. Tüm gül altın çiçek takılarımız 316 L cerrahi kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Gül altın çiçek kolye kolyemizin zaman içinde solmaması veya kararmaması garanti edilir ve hipoalerjeniktir, bu da alerjisi olan kişiler için güvenlidir. Ürünlerimizi yapmak için kullanılan yüksek kaliteli metal nedeniyle ömür boyu dayanacaklardır. Tüm kolye kolyelerimiz paslanmaz çelikten imal edilmiştir. [Zamanla solmaması veya kararmaması garanti edilir.]. Çiçek kolye Boyutu : 1.18 ". Zincir Tipi : 18 "+ 2" kablo zinciri (2" uzatma zinciri). Hediye vermeye hazır bir Anavia imzalı hediye kutusunda teslim edilir. Anneleriniz, kız kardeşleriniz, arkadaşlarınız, kız arkadaşınız ve iş arkadaşlarınız için güzel ve düşünceli bir hediye olur. Aynı VEYA ERTESİ İŞ GÜNÜ GÖNDERİLİR!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!