• Yeni
Mohawk Ev Prizmatik Basilia Altın Geçiş Süs Oryantal Hassas Baskılı Alan Kilim, 10'x14', krem ve Altın

Mohawk Ev Prizmatik Basilia Altın Geçiş Süs Oryantal Hassas Baskılı Alan Kilim, 10'x14', krem ve Altın

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Bu yaldızlı alan kiliminin zengin profilinin tadını çıkarın. Çağdaş deseni ve süslü tonu, onu lüks bir oturma odası için mükemmel bir uyum sağlar. Saf polyesterden üretilen bu halı, düzenli kullanıma karşı dayanıklıdır. % 100 Polyester (Ever Strand PET). Halınıza tam veya benzer boyutta bir halı pedi, halınızı çekici ve uzun ömürlü tutmak için gereklidir. Mohawk her zaman halınızın altında kaymaya karşı dayanıklı bir halı pedi kullanılmasını önerir. Ölçüler : 10'x14' Kazık Yüksekliği : 0,41 inç. Ever Strand kaymaz lateks destekten yapılmış hassas boya enjekte edilmiş kesme yığını tutuş sağlar ve halının yerinde kalmasına yardımcı olur. Leke ve solmaya karşı dayanıklı lifler. Aile Odası; Mutfak; Yemek Odası; Ev Ofis; Yatak odası; Oturma Odası; Oyun Odası; Bodrum; Çamaşır Odası.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!