• Yeni
Nourison Sakin Çiçekli Gri Pembe 5'3 7'3 Alan Halısı

Nourison Sakin Çiçekli Gri Pembe 5'3 7'3 Alan Halısı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 154.58

Stokta
Mağazada

Nourison'un Sakin Koleksiyonu, yatıştırıcı ve zarif renklerden oluşan bir paleti, çağdaş çiçeklerden karmaşık Farsça ve Keşan kenarlıklı madalyon halılarına kadar çeşitli çağdaş ve geleneksel desenlerde bir araya getiriyor. Her halı, her dekor için sakinleştirici bir çekicilik dokunuşu için ince aşındırma tonlarına sahip, bakımı kolay liflerden yemyeşil bir kesim yığınına sahiptir. Fransız Country tasarımının sade zarafeti, Tranquil Koleksiyonundaki bu büyüleyici tekrar desenli büyük boy halıda eve geliyor. Çiçeksi bir kafes, gri bir alanda yemyeşil botanik çalılıkları çevreleyerek, yumuşak soluk pembe ve fildişi tasarımlarla zenginleştirilmiş eski bir görünüm yaratır. Orta yaya trafiğine sahip alanlarda kullanım için idealdir. Hem el yapımı hem de makine yapımı halılarımızın detaylı yapısı nedeniyle, boyutlar genişlik veya uzunluk olarak üç inç'e kadar değişebilir. Halı pedi önerilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!