• Yeni
Çeviklik Otomobil Parçaları Chevrolet, gmc'ye Özel Modeller için AC Kondenser

Çeviklik Otomobil Parçaları Chevrolet, gmc'ye Özel Modeller için AC Kondenser

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Agility Auto Parts, tüm Kuzey Amerika araç uygulamalarının% 95'inden fazlasını kapsayan eksiksiz bir otomotiv kondansatör serisi sunar. Mühendislik ve ISO 9001 / TS16949 kalite sistemi altında üretilen Çeviklik kondansatörleri, OE spesifikasyonlarını karşılayan veya aşan üstün kaliteli parçalar kullanır. Üstün kalite, sıkı performans ve dayanıklılık testleri ile sağlanır. Çeviklik kondansatörleri hem R12 hem de R134 A soğutucularını kapsar ve aracınıza kolay kurulum için “Açılır Kapanır” özelliktedir. Çeviklik, tüm Kuzey Amerika araç uygulamalarının% 95'ini kapsayan eksiksiz bir otomotiv kondansatör serisi sunar. Çeviklik, en yeni mini-mikro ekstrüde boru teknolojisi ve minimum parçalarla maksimum kullanılabilirlik için tasarım standardizasyonu gibi gelişmiş tasarım özelliklerini kullanarak artan termal performans dahil olmak üzere çeşitli şekillerde değer sağlar. Agility, OE spesifikasyonlarını karşılayan veya aşan ve "Açılır Kapanır Uyum" için kutunun dışına kurulmaya hazır sertifikalı kondansatörler sunar. Çeviklik kondansatörleri ISO TS16949 kalite sistemleri altında tasarlanmış ve üretilmiştir ve% 100 sızıntı testine tabi tutulmuştur. Tüp ve Fin Kondenser Tipi. Çekirdek Malzeme - Alüminyum. Çekirdek Boyutları-14.062x1.31x27.75 (inç). Aracınıza kolay kurulum için açılır kapanır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Metri Yeni Su Pompası

₺ 2.67

METRİX "Dünyayı Soğutmak" Yeni Su Pompasımetrix su pompaları, sabitten yüksek hıza kadar tüm sürüş koşullarında olağanüstü bir soğutma sıvısı akış hızı sağlar.Koroz

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!