• Yeni
Gümüş Ton M12x1. Tekerlek Hizalama Pimi Tekerlek Askısı Jant Saplama Pimi Kılavuzu

Gümüş Ton M12x1. Tekerlek Hizalama Pimi Tekerlek Askısı Jant Saplama Pimi Kılavuzu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 640.86

Stokta
Mağazada

Yuvarlak kontur tutamaçlarının tutması rahattır. Dayanıklı paslanmaz çelik konstrüksiyon uzun ömür sağlar; Tekerlek saplaması hizalama araçları bükülmez ve paslanmaz. Tekerlek askısı kırık olanın yerine iyi bir alternatiftir. İplik boyutu M12x1 olan otomobiller için evrensel uyum. 25. Kullanımı kolaydır. İlk Adım : Deliklerden birine veya doğru konuma vidalayın. İkinci adım : Tekerleğinizi serbest bırakın. Tekerlek askısı, tekerleğinizin pabuç deliklerinden birinden geçecektir. Üçüncü Adım : Diğer pabuç cıvatalarınızı kullanarak tekerleklerinizi sıkın. Dördüncü Adım : Tekerlek askısını çıkarın. Beşinci Adım : Son pabuç cıvatasını takın. Son Adım : Pabuç cıvatalarını fabrika torku yolunu kullanarak yıldız şeklinde torklayın. 2 adet Gümüş Ton M12x1.25 Tekerlek Hizalama Pimi Tekerlek Askısı Jant Saplama Pimi Kılavuzu Yuvarlak kontur kolları kavramak için rahattır. Dayanıklı paslanmaz çelik konstrüksiyon uzun ömür sağlar; Tekerlek saplaması hizalama araçları bükülmez ve paslanmaz. İplik boyutu M12x1.25 olan otomobiller için evrensel uyum. Renk : Gümüş Ton. Malzeme : Paslanmaz Çelik. Diş Boyutu : M12x1.25. Uzunluk : 120mm/4.72 ". 2 x Tekerlek Askı.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Metri Yeni Su Pompası

₺ 2.67

METRİX "Dünyayı Soğutmak" Yeni Su Pompasımetrix su pompaları, sabitten yüksek hıza kadar tüm sürüş koşullarında olağanüstü bir soğutma sıvısı akış hızı sağlar.Koroz

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!