• Yeni
Atletik İşler Erkek Polar Polar Üst ve Jogger Pantolon 2 Parçalı Set, 4 Beden ve Husky

Atletik İşler Erkek Polar Polar Üst ve Jogger Pantolon 2 Parçalı Set, 4 Beden ve Husky

Ziyaretçi izlenme:
₺ 40.00

Stokta
Mağazada

Şık olduğu kadar yumuşak bir set olan Athletic Works'ün bu 2 Parçalı Üst ve Jogger Seti, daha serin günler için harika bir kıyafet. Polar üst, rahat bir sahte boyuna kadar fermuarlar ve sıcak tutmak için polar jogger'larla eşleşir. Malzeme : Gövde : % 100 Polyester; Kontrast : % 100 Naylon. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. 2 Parçalı Set Şunları içerir : Bir üst ve bir çift joggers. Üst : Rahat uyum; sahte boyun; uzun kollu; fermuarlı ön; ayarlanabilir ön iplikler; önde kanguru cebi; nervürlü manşetler; dokuma renk engelleme. Joggers : Rahat kesim; elastik bel; çekme stili; ipli bel; bantlı manşetler; ön bacakta grafik baskı. Atletik İşlerden Erkekler için 2 Parçalı Polar Üst ve Joggers Seti.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

İkmal Crewneck Tee

₺ 27.98

Yumuşak pamuklu kumaştan kesilmiş rahat tişört.Mürettebatkısa kollardüzenlifit Pima pamuk / polyestermakine yıkamahakkındaboyut ve FİTDüzenli uyumomuzdan eteğe yaklaşık 24 "

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!