• Yeni
Sınır Yok Gençlerin çapraz ayak bileği taytları

Sınır Yok Gençlerin çapraz ayak bileği taytları

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.33

Stokta
Mağazada

Bu gençlerin tozluklarını Sınır Tanımadan giymenin ne kadar kolay olduğunu seveceksiniz. Dokunuşa yastık gibi yumuşak olan ve esnek ve gurur verici bir uyum için spandeks ile aşılanmış süet jarse kumaştan yapılmıştır. Çapraz yan paneller modaya uygun bir dokusal kontrast katar ve dışarıdayken havadar kalmanıza yardımcı olurken, kapalı elastik kemer ayak bileği tozluklarını yerinde tutar. Gündelik gardırobunuzu tamamlamak için hem şık katılarda hem de şık baskılarda mevcuttur. Sınır Yok Gençlerin Çapraz Ayak Bileği Taytları (Baskılar ve Katılar) : % 90 polyester,% 10 spandeks. Gençlerin taytları. Jersey imalatına dava açtı. Ayak bileği uzunluğu. Manşetin yanındaki tarafta çapraz kafes detayı. Kapalı elastik kemer. Çeşitli stillerde mevcuttur. Makinede benzer renklerle soğuk yıkayın, nazik döngü, gerektiğinde sadece klorsuz ağartıcı kullanın, alçaktan kurulayın, derhal çıkarın, gerekirse ters taraftaki ütüyü soğutun.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kadın Kot Jegging

₺ 0.33

Bu Solmuş Glory Kadın Kot pantolonları şık ve rahattır Esnek kumaş ve sade tasarım, bu jeggings'i bir kız gecesi veya hafta sonu bir araya gelmek için şık bir seçenek haline get

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!