• Yeni
Wonder Nation Girls Şal Skort, 4 Beden- ve Artı

Wonder Nation Girls Şal Skort, 4 Beden- ve Artı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.33

Stokta
Mağazada

Sevimli, rahat ve giymesi çok kolay! Wonder Nation'ın Kızlar için Skort'u, daha fazla konfor ve kolay açma-kapama değişiklikleri için elastikleştirilmiş bir bele sahip sahte bir sargı tasarımına sahiptir. Göz alıcı kuşgözü detaylarıyla öne çıkan bu kız skortu, seveceği tam bir rahat görünüm için en sevdiği tanklar, tişörtler ve üstlerle eşleşiyor. Münhasıran . Malzeme : % 95 Polyester /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Kapatma : Çekme stili; daha fazla konfor için elastik bel. Cepler : Yok. Özellikler : Fırfırlı süslemeli sahte şal tasarımı; kuşgözü detayı. Kızlar Wonder Nation'dan Skort'u sarar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Çocuk Cadı Kostümü

₺ 2.00

Bu cadı bir pist modeli olabilir! Bu şık ve şık siyah elbise, kloş kollara ve mor vurgulara sahiptir Sivri bir yaka, eşleşen kemer ve gümüş toka ve vurgu süslemesi bu muhteşem t

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!