• Yeni
La Tourangelle Yağı Susam Rstd, 16,9Oz

La Tourangelle Yağı Susam Rstd, 16,9Oz

Ziyaretçi izlenme:
₺ 19.94

Stokta
Mağazada

La Tourangelle, doğanın sağladığı tüm tatları, besinleri ve sağlık yararlarını korumak için bu Kızarmış Susam Yağını kesinlikle geleneksel yöntemleri izleyerek el işi yapar.Tourangelle, en iyi kızarmış susam tohumu yağının cesur ve karmaşık olması gerektiğine, ancak ezici olmaması gerektiğine inanıyor. Bu, ancak hafifçe kızartılan, püskürtülerek preslenen ve mükemmellik için nazikçe filtrelenen en yüksek kalitede susam tohumlarının dikkatlice seçilmesiyle elde edilir. Sonuç, otantik Asya mutfağı için salata sosu, tavada kızartma veya barbekü turşunuza zengin, cevizli bir lezzet katan bu altın kahverengi yağdır. La Tourangelle Yağı Susam Rstd, 16,9 Oz (6'lı Paket).

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Yeniden Termal Kağıt

₺ 58.14

Yeniden Üniversal Tek Katlı Termal Kağıt Ruloları için Üniversal Termal Kağıt, 31 / 8 "x 273 ', Beyaz, Kutu başına 50 : OEM spesifikasyonlarına göre üretilmiştir ve termal b

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!