• Yeni
Fingerlings Bebek Maymun ve Mini BFFs - Menekşe ve Umut - İnteraktif Bebek Koleksiyon Evcil Hayvan - WowWee Tarafından

Fingerlings Bebek Maymun ve Mini BFFs - Menekşe ve Umut - İnteraktif Bebek Koleksiyon Evcil Hayvan - WowWee Tarafından

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Violet ve Hope sonsuza dek En İyi Arkadaşlar! BFF serisindeki her Fingerlings bebek maymunu, kuyruğuna veya kaleminize asılabilen mini bir maymun arkadaşıyla birlikte gönderilir. Fingerlings çevrelerindeki dünyayı merak eden sevimli bebek hayvanlar mı?senden başlayarak! Bu etkileşimli evcil hayvanlar parmağınıza asmayı, gözlerini kırpmayı, başlarını çevirmeyi, öpücükler üflemeyi, kuyruklarından sallanmayı ve maymun gevezeliğinde konuşmayı sever! Bu dinamik ikililer çeşitli renklerde gelir - hepsini benimseyin ve etrafta dolaşırken daha da eğlenin! Benim adım Violet ve en iyi arkadaşım Hope!. Yavru Maymunlar sese, harekete ve dokunuşa yanıp sönen gözlerle, baş döndürerek ve aptalca gevezelik ederek tepki verir. Onları öp ve seni geri öpsünler!. Onları baş aşağı tutun, uyumak için sallayın veya nasıl tepki verdiklerini görmek için yüksek sesler çıkarın!. Nadir bir dereceye sahip bir bonus Mystery Mini içerir. Hepsini topla!.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Yeniden Termal Kağıt

₺ 58.14

Yeniden Üniversal Tek Katlı Termal Kağıt Ruloları için Üniversal Termal Kağıt, 31 / 8 "x 273 ', Beyaz, Kutu başına 50 : OEM spesifikasyonlarına göre üretilmiştir ve termal b

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!