• Yeni
Okuma Tundra Surf Cam Eğirme Çubukları

Okuma Tundra Surf Cam Eğirme Çubukları

Ziyaretçi izlenme:
₺ 119.90

Stokta
Mağazada

Her geçen gün dayak yiyebilen sörf çubukları olarak hızla ün kazanan Tundra serisi, dayanıklılığı ve gücü hassas hareket için hızlı bir uçla birleştiriyor. Güçlendirilmiş boşluklar, konfor için grafit ve paslanmaz çelik makaralı koltuklar ve ekstra uzun tam EVA tutamaklarla donatılmıştır. Yayın balığı balıkçılarının yanı sıra maliyet bilincine sahip sörf balıkçıları tarafından da eşit derecede tercih edilen Tundra çubukları, her dolar için bir ton güç sağlar. Özellikler : - Dayanıklı cam elyaf çubuk boş yapı-Güçlendirilmiş çift ayaklı kılavuzlar -Uzun ömürlü seramik kılavuz ekler- Paslanmaz çelik kapüşonlu makara koltukları- Rahat EVA köpük ön ve arka kulplar- Dayanıklı kauçuk popo kapaklarıözellikler : - Su tipi : tuzlu su-Teknik : Sörf eğirme- Uzunluk : 13'0 inç-Ön kavrama Uzunluk : 4-1/4-inç-Reargrip Uzunluğu : 21-3/4-inç -Adet sayısı : 3-Güç : Orta Ağır-Eylem : Orta/Orta Hızlı -Kolu Tipi : A-Line Değerlendirme : 10-30 lbs.- Yem Derecesi : 2-6 oz. -Kılavuz Tipi : Seramik -Boş Malzeme : Dayanıklı cam elyaf çubuk boş-Kolu Malzeme : EVA-Kılavuzları sayısı : 4 + İpucu -Ağırlık : 31.8 oz.Okuma Tundra Tuzlu Su Eğirme Çubuğu dahil bileşenler : Tekne ve Balık Tutma; Balıkçılık Aksesuarları; eğirme çubuğu ve makara kombinasyonları. 13', 3 Adet, Mod./Mod. F, Tıp Doktoru.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Apache 24 Mini Combo

₺ 669.98

Balıkçılık deneyiminizi geliştirmek için bu Folsom Of Florida Mini Spincast Makarasını kullanın Dayanıklı ve güvenilir olması için yapılmıştır Bu balıkçılık aracı, bal

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!