• Yeni
Reebok Erkek Çocuk Kazak Polar Yel Değirmeni Kapüşonlu, 4-18 Beden

Reebok Erkek Çocuk Kazak Polar Yel Değirmeni Kapüşonlu, 4-18 Beden

Ziyaretçi izlenme:
₺ 30.00

Stokta
Mağazada

Reebok Boys polar svetşört, o soğuk günler için mükemmeldir. Hafif teknoloji yapağı yumuşaktır, nefes alabilir ve daha soğuk havalarda çocuğunuzu rahat ettirir. Pratik yapmak için koşarken veya arkadaşlarınızla koşarken gerekli malzemeleri saklamak için fonksiyonel bir kanguru cebine sahiptir. Kolların çok aşağı yuvarlanmasını önleyen elastik bir manşete ve kapüşonun güvenli bir şekilde oturmasını sağlayan elastik bir kenara sahiptir. İşlemeli imza Reebok Delta logosu, göğsün üst kısmında, tüm görünümü birbirine bağlayan canlı bir pop renginde görüntülenir. Futbol, beyzbol, yürüyüş veya herhangi bir açık hava etkinliği için idealdir. % 100 Polyesterden yapılmıştır. Yumuşak ve hafif yapağı. Elastik kol manşetleri ve etek ucu. Pop renginde işlemeli Reebok delta Logosu. Kanguru cebi. Makinede yıkanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Noel Kazağı

₺ 3.33

Bu harika ışıklı yapağı ile çocuğunuzu bu tatil sezonunda rahat ama şık tutun Rahat bir ekip boyun çizgisi ve eğlenceli ışıklandırma grafiği ile sınıftaki en havalı çocu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!