• Yeni
Yerleşik Boyun Körüklü Realtree Boy's Tech Polar Kapüşonlu

Yerleşik Boyun Körüklü Realtree Boy's Tech Polar Kapüşonlu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.96

Stokta
Mağazada

Maceracı ve rahat olmayı seven aktif erkeğiniz için mükemmel olan bu kapüşonlu, bol sıcaklık için polar astarlı ve dayanıklı polyester kumaştan üretilmiştir. Bu polar kapüşonlu sweatshirt, küçük adamınızı kuru tutmak için nem emme özelliklerine ve korkak kokulardan kaçınmak için koku azaltma özelliklerine sahiptir, bu da bu Realtree Boy's Tech Polar Kapüşonluyu dış mekan giyimi için mükemmel bir ceket haline getirir. Bu teknik polar kapüşonlu sweatshirt ayrıca ekstra sıcaklık için yerleşik bir boyun körüğüne, polar astarlı bir başlığa ve el ısıtıcısı veya diğer temel ihtiyaçlar için saklama olarak mükemmel çalışan fermuarlı bir ön çantaya sahiptir. Rahat kesim stili ile küçük adamınız bu kapüşonu gerektiği gibi herhangi bir giysinin üstünde veya altında bir koruma katmanı olarak kullanabilir. Günün hangi macerası yoluna çıkarsa çıksın, küçük adamınızın bu Realtree Boy'un Yerleşik Boyun Körüklü Teknik Polar Kapüşonu ile hazırlanacağını bileceksiniz. Yerleşik Boyun Körüklü Realtree Boy's Tech Polar Kapüşonlu Sweatshirt : % 100 Polyester Bağlı Kumaş. Rahat Uyum. Sıcaklık için dahili boyun körüğü. Polar astarlı başlık. Fermuarlı ön kese cebi. Koku Kontrolü. Nem emici. Daha fazla konfor için etiketsiz etiket. Makinede yıkanabilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Noel Kazağı

₺ 3.33

Bu harika ışıklı yapağı ile çocuğunuzu bu tatil sezonunda rahat ama şık tutun Rahat bir ekip boyun çizgisi ve eğlenceli ışıklandırma grafiği ile sınıftaki en havalı çocu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!