• Yeni
Wonder Nation Erkek Chevron Tam Fermuarlı Kapüşonlu Eşofman Üstü 4 Beden- & Husky

Wonder Nation Erkek Chevron Tam Fermuarlı Kapüşonlu Eşofman Üstü 4 Beden- & Husky

Ziyaretçi izlenme:
₺ 40.00

Stokta
Mağazada

Arkadaşlarıyla takılmak, oyun alanında dolaşmak ya da evde uzanmak olsun, Wonder Nation'ın bu erkek kapüşonunda rahat edecek. Pamuk karışımlı yapağıdan yapılmıştır ve modaya uygun bir renk bloğu şerit tasarımına sahiptir. Tam fermuarlı ön kapak, rahat bir uyum sağlar ve kol manşetleri ve alt etek yerinde kalmak ve ısıyı korumak için nervürlü iken kolayca açılıp kapanmasını sağlar. Ekli başlık ile tam fermuarlı ön. Uzun kollu. İki ön kese cebi. Jakarlı ön panel; nervürlü manşetler ve etek ucu. Kanıtlanmış çocuk dayanıklı : % 60 Pamuk /% 40 Polyester yapağıda harika derecede sıcak ve kolay kullanım. Makinede yıkanabilir. İthal. Wonder Nation'dan Erkek Fermuarlı Kapüşonlu.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Noel Kazağı

₺ 3.33

Bu harika ışıklı yapağı ile çocuğunuzu bu tatil sezonunda rahat ama şık tutun Rahat bir ekip boyun çizgisi ve eğlenceli ışıklandırma grafiği ile sınıftaki en havalı çocu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!