• Yeni
Wrangler Erkek Büyük ve Uzun Boylu Rahat Fit Marangoz Jean

Wrangler Erkek Büyük ve Uzun Boylu Rahat Fit Marangoz Jean

Ziyaretçi izlenme:
₺ 29.96

Stokta
Mağazada

94 LSWDV Wrangler Uzun Erkek Marangoz Fit Kot Pantolon, ekstra dayanıklılık için iki yardımcı cep, otantik bir çekiç halkası ve üçlü iğne dikişine sahiptir. Bunlar, gün boyu sizinle çalışmak üzere inşa edilmiş, amacı olan pantolonlar. Bu düz paça kotlar, dayanıklı kot veya pamuklu kanvastan ve maksimum konfor için bol kesim olarak mevcuttur. Düğme kapamalı fermuar sineği ve koltuk ve uyluktan gevşek bir uyum, gününüz yürümeyi, bükülmeyi, gerilmeyi ve oturmayı içeriyorsa bunları ekstra rahat bir seçim haline getirir. Bu Wrangler erkek kot pantolonları, sıcak bir gün için çok ağır olmayan orta ağırlıklı bir kumaştan yapılmıştır. Perçin takviyeleri, yapının bu noktalarında yırtılmayı önler. Wrangler Uzun Boylu Erkek Marangoz Fit Kot Pantolonlarının bakımı kolaydır çünkü ihtiyaç duyduklarında çamaşır makinesine atabilirsiniz. Daha büyük ve daha uzun boylu erkekler için tasarlanan Wrangler® erkek rahat kesim yırtılmaz kargo pantolonu, hareket kolaylığı ve en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde ekstra alan sunar. Ayrıca, her çift bol miktarda cep alanı ve gittiğiniz her yerde kullanışlı olacak çeşitli işlevsel ayrıntılarla birlikte gelir. Esneklik için hafif bir esneme ile rahat bir pamuk karışımından yapılmıştır. Yırtılmaz yapı, yıllarca kalıcı kalite sağlar. Sağlam ve günün size attığı her şeye hazır olan bu pantolonlar, pantolonlarını çıkarmaya hazır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Lee Erkek Marangoz Jean

₺ 3.33

Düğmeli Kapaklı Gevşek Fermuarlı Sinekekstra yan cep Çekiç Tam, düz bir bacak ile belin hemen altına ilmeklerkuru kuruyan, hafif2877929 Haki Kanvas Tulum Carpenter Jean artık Lee

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!