• Yeni
Gizli Hazineler Kırpılmış Orta Yükseliş Rahat Uyum Kapri, Kont, Paket

Gizli Hazineler Kırpılmış Orta Yükseliş Rahat Uyum Kapri, Kont, Paket

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Tatlı rüyalar Tatlı tarzı ile Secret Treasures'ın bu Kapri Pantolonu hem rahat hem de şık, her pijama gardırobuna mükemmel uyum sağlıyor! Size çağdaş bir his veren modaya uygun renklerde ve baskılarda kontrast süslemeli detaylara sahip süper yumuşak suni ipek spandeks örgü kumaştan yapılmıştır. Capri, yan dikiş ceplerine sahip elastik ipli bele sahip 21 ”bir iç dikişe sahiptir. Koordinasyon tankı ve tişörtünü arayın (ayrı satılır) Yakl. Model Ölçümleri : Yükseklik : 5’10 ”, Bel : 26”, Göğüs : 33 ”, Kalçalar : 36 ". Model M beden giyiyor. 21 " iç dikiş. Rahat uyum. Çekme stili. İki yan yarık cep. Elastik kemer; kontrast trim; etek ucunda yan yarık. Çeşitli baskı ve renklerde mevcuttur. % 95 Suni İpek /% 5 Spandeks. Makinede yıkanabilir. İthal. Gizli Hazinelerden Kadınlar için Pijama Kapri Pantolonlar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

St Supmnk Pantolon Koyun

₺ 0.33

Secret Treasures'ın bu kadın pijama pantolonlarıyla rahatça uyuyun ve dinlenin Sizi gündüzden geceye rahat ettirmek ve kısıtlayıcı olmayan bir his için rahat bir oturuşa sahip ol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!