• Yeni
Primal Altın Ayar Beyaz Altın 12x Oval Ametist Damalı Yüzük

Primal Altın Ayar Beyaz Altın 12x Oval Ametist Damalı Yüzük

Ziyaretçi izlenme:
₺ 116.00

Stokta
Mağazada

Bu mor değerli taş yüzük, hem gündüz hem de akşam topluluklarına zenginlik katar. 14 ayar beyaz altın renginde tasarlanan bu yüzük, 4,2 cttw ağırlığında 12x10 mm oval şekilli dama tahtası kesim mor ametist değerli taşla güzelleştirilmiştir. Büyüleyici bir çekicilik için bu zamansız parçayı seçin, 5 parmak boyutunda mevcuttur.Metal Ağırlığı : 4.29 grams Jewelry Türü : İnce Stil : Değerli Taş yüzükcinsiyet : Kadınmetal : altınaltın Karat : 14 Karat Metal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2mmyüzük Boyutu : 5 Gemstone Detayları : Tür : ametistdoğum Taşı Ay : Şubatrenk : morkesme : Dama tahtasışekil : ovalboyut : 12mm x 10mmağırlık : 4.2 cttmiktar : 1 Jewelry Ayarı : Prongöğeniz bir saat içinde gelir. koruma veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil hediye kutusu.Menşe ülke : Amerika Birleşik Devletleri 14 Ayar Beyaz Altın, Değerli Taş.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kobalt Düz Saten Bant

₺ 196.00

Aşk, tıpkı bu klasik alyans gibi basit ve saf olmalıdır Kobalttan üretilen bu 8 mm genişliğindeki bant, mat parlaklık için zengin saten kaplamaya sahiptir ve tarzınıza mükemmel

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!