• Yeni
Atletik İşler Kısa Kollu, S-XL Beden Bayan Süper Yumuşak Tişört

Atletik İşler Kısa Kollu, S-XL Beden Bayan Süper Yumuşak Tişört

Ziyaretçi izlenme:
₺ 13.50

Stokta
Mağazada

Artık sadece spor salonu için değil, Athletic Works'ün kadınlar için Süper Yumuşak Tişörtü sizi her yerde ve her yerde rahat ettirmenize yardımcı oluyor. Süper çok yönlü, katmanlı bir parça veya solo olarak giyebilirsiniz; çalışmak veya takılmak için. Kadınsı bir tarza ve gurur verici bir oturuşa sahip olan bu hafif tişört, sizi serin ve kuru tutmanıza yardımcı olmak için kısa kollu ve nem fitiline sahiptir. Tereyağlı yumuşak malzeme, daha fazla rahatlık için cildinizde de yumuşaktır. Sadece at . Malzeme : % 95 Polyester /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5’10 ”ve S beden giyiyor. Yaka : Mürettebat boynu. Kapatma : Kazak tarzı. Kollu : Kısa. Cepler : Yok. Özellikler : Tereyağlı yumuşaklık için çift fırçalanmış jarse kumaş; serin ve kuru tutmaya yardımcı olmak için nem emici kaplama; hafif tasarım. Atletik İşlerden Kadınların Süper Yumuşak Tişörtü.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kadın Kısa Kollu Polo

₺ 3.00

Bu Solmuş İhtişamlı kadın kısa kollu polo gömlek, ilkbahar ve yaz gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak Streç ile yumuşak pike kumaş gurur verici bir uyum sağlar Bu üstte beş dü

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!