• Yeni
İlkel Altın Ayar Sarı Altın Düz Figaro Zincir Bileklik

İlkel Altın Ayar Sarı Altın Düz Figaro Zincir Bileklik

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.33

Stokta
Mağazada

Bu 14 ayar sarı altın düz figaro zincir bileklik günlük kullanım için mükemmeldir. Yeni bir favori olacağından emin olan bu 4 mm genişliğindeki bileklik, ıstakoz toka güvenliği ile birlikte geliyor. Bu figaro zincir bileklik 7 inç uzunluğunda mevcuttur.Metal Ağırlığı : 3.49 grams Jewelry Türü : Fine Bracelet Stil : Düz Figaro Zincir bilezikcinsiyet : Kadınlarclasp : Istakoz Pençesimetal : altınaltın Karat : 14 Karat Metal Renk : sarıboyutlar : 7 inç x 4mmkatı Öğeniz, saklamak veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe Ülke : Güney Afrika 14 Ayar Sarı Altın, Katı, Istakoz pençesi.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!