• Yeni
Anavıa Mamasaurus Yüksek Lehçe Paslanmaz Çelik Moda Kolye Takı anneler Günü Hediyesi Anne Büyükanne için-[Gold Heart

Anavıa Mamasaurus Yüksek Lehçe Paslanmaz Çelik Moda Kolye Takı anneler Günü Hediyesi Anne Büyükanne için-[Gold Heart

Ziyaretçi izlenme:
₺ 33.76

Stokta
Mağazada

Çubuk kolyenin sağ tarafında bir kalp bulunur ve yanında "Mamasaurus" yazan güzel bir dinozor deseni vardır. Annemin sevgisi kalbimizi ısıtır. Kolye anne, eş, Büyükanne, Teyze, Kız kardeş, Kız, Yeni anne, Anne adayı, Anne adayı için değerli bir hediye olabilir. Ayrıca tüm durumlar için mükemmel bir hediye; Sevgililer Günü, doğum günleri, yıldönümleri, Anneler Günü, Noel, Şükran Günü, Düğün vb. Veya kendiniz giymek de harika bir seçimdir. Her kolye, müşterilerimize gönderilmeden önce Anavia'nın kalite standardını karşılamak üzere siparişe göre yapılır ve el yapımıdır. Tüm mücevherlerimiz 316 L cerrahi kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Mücevherlerimizin zaman içinde solmaması veya kararmaması garanti edilir ve hipoalerjeniktir, bu da alerjisi olan kişiler için güvenlidir. Ürünlerimizi yapmak için kullanılan yüksek kaliteli metal nedeniyle ömür boyu dayanacaklardır. 316 L cerrahi kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kolye Boyutu : 1 1/2 "x 2/8". Zincir : 16 "+ 2" Kablo Zinciri. Ücretsiz güzel bir Hediye Kutusu ile.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!