• Yeni
Asil Ev Küp Doku Kumaş Puf, Kahverengi

Asil Ev Küp Doku Kumaş Puf, Kahverengi

Ziyaretçi izlenme:
₺ 127.94

Stokta
Mağazada

Evinize dekorunuz için gerekli olan çok amaçlı bir aksesuar verin. Nefis çok yönlü bir tasarıma sahip olan bu kabarıklığın kullanılmadığı zamanlarda bir köşede veya yatağın yanında saklanması kolaydır. Kompakt küp şekli ve klasik kablo örgüsü, bu kabarıklığı sadece sevimli değil aynı zamanda işlevsel hale getirir. İster uzun bir günün ardından ayaklarınızı kaldırmak isteyin, ister ekstra pelüş oturma alanına ihtiyacınız varsa, bu puf sizin ve misafirlerinizin keşfetmesi için çeşitli işlevler sunar.MODERN tasarım : Pufumuz, sade, düzenli alanlardan hoşlanan ancak yine de ürünün işlevlerinin tam deneyimini almak isteyenler için idealdir. Ferahlatıcı rengi ve yumuşak tasarımı ile bu güzel küp puf, her modern ev için mükemmel bir aksesuardır.ÖRGÜ ÖRGÜ : Pouf'umuz, keyifli örgü örgü örtüsü ile evinize büyüleyici bir rahatlık getiriyor. Bu sadece evinize rahat bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda dekorunuza bir doku sıçraması getirir.PAMUK : Pamuk lifi ile yapılan pouf'umuz inanılmaz derecede güçlü ve sağlam bir aksesuar olacak şekilde yaratılmıştır. Geniş bir renk yelpazesine sahip olan bu malzeme, evinize nefes alabilen ve doğal olarak statiğe dayanıklı yumuşak, güzel bir estetik sunar.POLİSTİREN BONCUKLAR : Bu puf, saatlerce oturma ve rahatlama sağlayan hafif, dayanıklı ve konforlu polistiren boncuklarla doludur. Bu dolgu bir iç astar içinde gelir, bu nedenle herhangi bir karışıklık için endişelenmenize gerek yoktur.BOYUTLAR : Sizin ve mobilyalarınız için mükemmel boyutta bir aksesuar seçin. Bu puf 20.50 ”G x 20.50” D x 16.50 " H'dir. Bu büyüleyici pufun basit ilavesiyle alanınızın ne kadar dönüşebileceğini seveceksiniz. İçerir : Bir (1) puf. Malzeme : Pamuk ipliği. Kumaş Bileşimi : % 100 Pamuk. Dolgu Bileşimi : Polistiren Boncuklar. Renk : Kahverengi. El Yapımı Detaylar. Montaj Gerektirmez. Ürün Ölçüleri : 20.50 inç derin x 20.50 inç genişliğinde x 16.50 inç yüksekliğinde.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Püsküllü Folyo Fil Puf

₺ 151.98

Fonksiyonel ama şık pamuklu osmanlı ile rahatlayın Püsküllü Folyo Fil Puf, herhangi bir aile odasına veya yatak odasına boho şık bir hava katar Herhangi bir oturma çözümünü �

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!