• Yeni
Çöl Tarlaları Geleneksel Madalyon Dokuma Alan Halısı, 6' 9'

Çöl Tarlaları Geleneksel Madalyon Dokuma Alan Halısı, 6' 9'

Ziyaretçi izlenme:
₺ 241.50

Stokta
Mağazada

Desert Fields Koleksiyonu, yatıştırıcı ve zarif renklerden oluşan bir paleti, çağdaş çiçeklerden karmaşık Farsça ve Keşan sınırındaki madalyon halılarına kadar çeşitli çağdaş ve geleneksel desenlerde bir araya getiriyor. Elle seçilmiş özel halıların her biri, bakımı kolay liflerden oluşan yemyeşil bir kesim yığınına ve her dekor için sakinleştirici bir çekicilik dokunuşu için ince abrash tonlarına sahiptir. Orta yaya trafiğine sahip alanlarda kullanım için idealdir. Desert Fields Koleksiyonundaki bu zarif Fars kiliminde yumuşak renkler ve muhteşem detaylar bir araya geliyor. Abrash turkuaz mavisi alanı, fildişi ve pembeden oluşan köşe madalyon tasarımıyla kaplıdır. Bu zamansız oryantal halı tasarımına bohem bir dokunuş katıyor.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!