• Yeni
Nourison Elmas Kafes Sevişmek Geometrik Fildişi Kayrak Alan Kilim

Nourison Elmas Kafes Sevişmek Geometrik Fildişi Kayrak Alan Kilim

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Görkemli Elmas Kafes Sevişme alanı halısı, sessiz nötr tonda tatlı kalın ve yumuşak sevişme yığınına sahiptir. Bu çağdaş güzellikler, zanaatkar bir görünüm için modern, bakımı kolay bir elyaf olan% 100 polipropilenden ve saçaktan güç alıyor. Rahat ve rahat, ancak zarif bir şekilde minimalist olan Elmas Kafes halı, çok çeşitli dekor ve renk şemalarını tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. Sessiz katılar, kafes tasarımları ve geometrik desenler arasından seçim yapın. Her kavşakta açık elmaslarla zenginleştirilmiş klasik bir kafes tasarımı, bu Elmas Kafes alan kilimine modern bir dokunuş katıyor. Yemyeşil, pelüş dokusu dokunuşa son derece davetkar, saçak kaplaması ise ona zanaatkar bir his veriyor. Saf fildişi üzerine arduvazla sade bir şekilde görkemli. Zarif kafes tasarımı. Kalın, yumuşak tüylü kazık. ”Modern klasik" itiraz. Halı pedi önerilir. Hem el yapımı hem de makine yapımı halılarımızın detaylı yapısı nedeniyle, boyutlar genişlik veya uzunluk olarak üç inç'e kadar değişebilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!