• Yeni
Dynami Royalty Yonca Çağdaş Geometrik Sınır Alan Kilim Siyah Mavi, 19.6 x 31.5

Dynami Royalty Yonca Çağdaş Geometrik Sınır Alan Kilim Siyah Mavi, 19.6 x 31.5

Ziyaretçi izlenme:
₺ 155.16

Stokta
Mağazada

Home Dynamix'in Royalty Clover alan kilim koleksiyonu ile dekorunuza modern bir şıklık katın. Dikdörtgen şekiller ve yaprak vurgularla tasarlanan bu nötr halı, hem geçiş hem de modern dekorlara uyar. Ayak altında rahat hisseden yumuşak, ısıya dayanıklı polipropilen ipliklerden yapılmıştır. Dayanıklı iplikler ve jüt destek, özellikle yoğun trafikli alanlarda halının uzun ömürlü olmasını sağlar. MODERN halı tasarımı : Royalty Clover alan halısı, hem geçiş hem de çağdaş dekorlarla iyi çalışan modern ve zarif bir görünüm için iki tarafta dikdörtgen şekiller ve yaprak vurgulara sahiptir. YUMUŞAK VE GÜÇLÜ LİFLER : Dayanıklı polipropilen ipliklerin makine dokuması yapısı, trafiğin yoğun olduğu alanlarda direnç gösterirken konfor ihtiyaçlarınız için rahat bir yüzey sağlar. HER odayı modernize EDİN : Bu koleksiyon, tüm iç mekanlara uygun alan halıları sunar. Oturma odası halıları, yatak odası halıları, giriş kapısı halıları, ofis halıları, yurt halıları. Kolay bakım ve bakım : Polipropilen halınız su itici, leke tutmaz ve temizlenmesi kolaydır. Lekeleri veya dökülmeleri hemen lekeleyin. Gerektiği gibi halı temizleyici kullanın. İyice kurulayın. Düzenli olarak vakumlayın. Halı pedi önerilir. EN iyi yastıklı halı PEDİ : Ultra Stop Kaymaz Yastıklı Halı Pedi Önerilir - Ayrı satılır - # B0011 VS6 W6 stilini arayarak sayfayı bulun ve halı satın alımınız için en uygun boyutu seçin. STANDARD 100 by OEKO-TEX SERTİFİKALI : Standard 100 by Oeko-Tex, zararlı maddeler açısından test edilmiş tekstiller için dünyanın en iyi bilinen etiketlerinden biridir. Bu alan halısı zararlı maddeler açısından test edilmiştir ve insan sağlığına zararsızdır.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!