• Yeni
Tasarım Grubu Tezgah Yüksekliği Arkalıksız Metal Tabure, Kahve

Tasarım Grubu Tezgah Yüksekliği Arkalıksız Metal Tabure, Kahve

Ziyaretçi izlenme:
₺ 419.96

Stokta
Mağazada

Kahve rengi 24 inç yüksek sırtlı metal taburelerimiz, olağanüstü işlevsellik ve dekor için tek tercihinizdir.Taburelerimiz yeterince dayanıklı ve şıktır. Taburelerimiz şık ve uygun fiyatlı. Taburelerimiz, sırtınızı çıkardığınızda istiflenebilir ve kullanılmadığında onları almak ve saklamak için yerleşik bir taşıma sapına sahiptir. Her tabure, 12 x 12 inç ölçülerinde bir koltuk ve 16 x 16 inç ölçülerinde bacaklarda bir taban ile 24 inç boyunda durur. ÇOK YÖNLÜ : Bu tabureler, kahve rengi kaplamalı demir alaşımından yapılmıştır. Garaj, restoran, brew pub, mutfak, bar ve oyun odasında kullanılabilecek kadar zariftirler. Saklanması kolay : Bu tabureler, orta sırtını çıkardığınızda hafiftir ve istiflenebilir, bu da depoya girip çıkmalarını kolaylaştırır. Yer tasarrufunu artırmak için tabureler üst üste istiflenebilir. BOYUTLAR : Her tabure, 12 "x 12" oturma yeri ve bacaklar için 16 "x 16" taban alanı ile 24 inç yüksekliğindedir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kayıt Temizleme Setinde

₺ 17.98

Büyük bir koleksiyonunuz mu var yoksa siz mi?vinile yeni giriyorsanız, Crosley'den gelen bu 5'i 1 arada temizleme seti ile kayıtlarınızı çok taze ve çok temiz tutmaya yardımcı olu

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!