• Yeni
Standart Motor Ürünleri ALS Ön ABS Tekerlek Sensörü

Standart Motor Ürünleri ALS Ön ABS Tekerlek Sensörü

Ziyaretçi izlenme:
₺ 3.00

Stokta
Mağazada

Marka Açıklaması : Standart, yakıttan ateşlemeye, egzoza ve aradaki tüm elektroniklere kadar eksiksiz bir motor yönetimi ile ilgili ürün serisinin lider üretimidir.ABS Tekerlek Hız sensörüabs Tekerlek Hız Sensörü "Standard, ateşleme ve emisyon parçaları, araç üstü bilgisayarlar, ateşleme kabloları, akü kabloları, yakıt sistemi parçaları ve dağıtımsız ateşleme sistemi de dahil olmak üzere geç model araçlar için neredeyse tüm yüksek teknoloji kritik bileşenleri dahil olmak üzere eksiksiz bir motor yönetimi ile ilgili ürünler serisi üretmektedir (DIS) kontrol modülleri; oksijen sensörleri; egzoz gazı devridaim (EGR) valfleri; yüksek enerjili ve fişli bobinler; yakıt enjektörleri ve basınç regülatörleri; çok çeşitli kilitlenme önleyici fren, sıcaklık, eksantrik mili, krank mili, vuruntu, HARİTA ve gaz kelebeği konum sensörleri; ve yeniden üretilmiş-kart bilgisayarları ve kütle hava akış sensörleri." -1999-2000 Subaru Forester Pozisyon = Ön Sol///1998 Subaru Legacy Outback Pozisyon = Ön Sol Standart Motor Ürünleri ALS841 ABS Hız Sensörü. 1 ADET olarak paketlenmiştir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

4B Buhar Kabı

₺ 55.98

WVE vapor canister, otomotiv endüstrisinde kalite ve işçilik konusunda ün kazandı Bugün yoldaki hemen hemen her otomobil için buhar bidonları üretiyoruz WVE buhar bidonları yol iç

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!