• Yeni
Oravo 0. Ayar Gümüşten Karat Kübik Zirkon 3 taşlı üst üste takılabilir bilezik

Oravo 0. Ayar Gümüşten Karat Kübik Zirkon 3 taşlı üst üste takılabilir bilezik

Ziyaretçi izlenme:
₺ 55.36

Stokta
Mağazada

Saf Gümüşten yapılmış bu 0,45 Karat Kübik Zirkon 3 Taşlı üst üste takılabilir bilezik, yüzük koleksiyonunuza mükemmel bir ektir ve çok yönlü bir gül tonu vurgulu kaplamada yapılmıştır. Dokulu bir tasarıma sahip şık ve ince bir şekilde oluşturulan bu ışıltılı istiflenebilir ip tasarım halkası, bant boyunca her biri 3 mm, toplamda 0,45 karat Yuvarlak Şekilli 3 adet Beyaz Kübik Zirkon içerir. Zarif ve hafif olan bu modaya uygun ip yüzük, baş parmak yüzük, midi yüzük veya tercih ettiğiniz parmak olarak giyilebilir. Petite Gümüş İstifleme Halkaları koleksiyonumuzu satın alın ve sadece sizin için benzersiz olan istiflenebilir halkaların bir kombinasyonunu oluşturun. Hediye vermeyi kolaylaştıran özel bir hediye kutusu dahildir. 0.45 karat Kübik Zirkon. Yuvarlak şekil simüle değerli taş. Açık renkli değerli taş. Lüks Gümüşten hazırlanmış ve Birinci Sınıf Rodyum kaplama ile kaplanmış halka hipoalerjeniktir ve nikel içermez ve kararmaya karşı dayanıklıdır. Gümüş Takılar 925 ile işaretlenmiş ve damgalanmıştır. Bu yüzüğe satın alındığında bir mücevher hediye kutusu eşlik eder. Halka, optimum uyum için 5, 6, 7, 8, 9 boyutlarında mevcuttur.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş cz bant

₺ 1.67

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!