• Yeni
Jewellersclub Krom Diyopsit Yüzük - Çarpıcı Gümüş Yüzük 1. Karat T.G.W. Krom Diyopsit - Zarif 7 Taşlı Yüzük Tasarımı

Jewellersclub Krom Diyopsit Yüzük - Çarpıcı Gümüş Yüzük 1. Karat T.G.W. Krom Diyopsit - Zarif 7 Taşlı Yüzük Tasarımı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

ZENGİN, ÇARPICI PARLAKLIĞIN GÜZEL BİR DOKUNUŞU. USTALIKLA AYARLANMIŞ. Hiçbir şey güzel bir yüzük satın almaktan daha hayal kırıklığı yaratamaz - sadece taşların düşmesi, ya sonsuza dek kaybolması ya da sizi onları tamir ettirmeye zorlaması. Jewelersclub'da, tüm parçalarımız detaylara ve özene özen gösterilerek hazırlanmıştır. Ustalıkla dayanıklı Gümüşe yerleştirilmiş, parıldayan Yeşil Krom Diyopsitimiz gelecek yıllar boyunca şaşırtmaya devam edecek. ÇARPICI TAŞLAR. Cansız taşlara ve hayal kırıklığı yaratan ortamlara sahip yüzüklere razı olmayın. Krom Diyopsit yüzüğümüz, zarif vuruşlarla hayata geçirilen canlı, 7 Taşlı Krom Diyopsite sahiptir. Taşlarınızı zekice öne çıkarmak için Saf Gümüşten yapılmıştır. MÜKEMMEL BİR HEDİYE. Güzel tasarlanmış ve sevgiyle hazırlanmış Krom Diyopsit yüzüğümüz, anneler, eşler, kız arkadaşlar, kızlar için mükemmel bir hediyedir — küçük, ışıltılı bir hazineyi görünce parlayan herkes. Aşkını asla çıkarmak istemeyecekleri bir yüzükle göster. HİPOALERJENİK VE GÜVENLİ. Krom Diyopsit yüzüğümüz sıfır nikel, sıfır kurşun hipoalerjenik Gümüş, gerçek 1.30 ayar Krom Diyopsitten yapılmıştır, cildi alerjik reaksiyonlardan korur ve kolay, rahat kullanım sağlar. KALİTE SANATLA BULUŞUYOR. Jewellersclub'da müşterilerimize makul fiyatlarla özel, üstün kaliteli mücevherler sunmaktan gurur duyuyoruz. Size oran için mutlak en iyi kaliteyi, sanatı ve işçiliği sunmak için güzel, benzersiz parçalarımızı özenle hazırlıyoruz. Bazı doğum taşı halkaları, kolayca düşen taşlarla ayarlanır ve değerli değerli taş yüzüklerinizi mahveder. Jewelersclub'da detaylara verdiğimiz önem, parlak Krom Diyopsit taşın, gelecek yıllar boyunca değer verilecek değerli bir kadın yüzüğü için dayanıklı ancak zarif Gümüşten ustalıkla üretildiği anlamına geliyor. Bu cansız, ezici bir değerli taş yüzük değil. Şaşırtıcı derecede ışıltılı Gümüş yüzüğümüzde 1.30 karat 7 Taşlı Krom Diyopsit bulunuyor. Saf Gümüş, taşlarınızı ilgi odağı yapmak için mükemmel yatağı yaratır. Kesilen değerli taşlardan yansıyan ışık, ek bir incelik dokunuşu sağlar. Her birthstone yüzüğü, herhangi bir topluluğa zarafet katan taşlı yüzükler oluşturmak için ustaca tasarlanmış ve ustalıkla üretilmiştir. Anneler Günü hediyesi olarak, kadınlar için doğum günü hediyesi olarak veya sırf Gümüş takılarımız asla çıkarmak istemeyeceği bir hediye olacağı için satın alınsın. Doğal Krom Diyopsit yüzüğümüz her şeyle uyumlu klasik bir görünüme sahiptir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!