• Yeni
Bayan Kafesli Yuvarlak Burunlu Daireler

Bayan Kafesli Yuvarlak Burunlu Daireler

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.67

Stokta
Mağazada

Casey, sonbahara mükemmel geçiş parçan. Mikro süet kumaş ve çivili vurgularla, o serin havaya şık bir şekilde adım atacaksınız. Kafesli tasarım ve yuvarlak ayak parmağı bu modaya uygun görünümü tamamlıyor. Bu daireler mikro süet ve insan yapımı malzemelerden yapılmıştır. Bu ayakkabıda yuvarlak bir ayak parmağı vurgulanmıştır. Topuk Yüksekliği : 1 inç. Topuk Tipi : Yığılmış. Platform Yüksekliği : 1/2 inç. Ayakkabı Genişliği : Orta. Astar : Suni Deri. Üst Malzeme : Mikro Süet. Dış taban Malzemesi : insan yapımı. Ayaklık : Yastıklı. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Rahat Bayan Mokasen

₺ 39.98

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken,

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!