• Yeni
Rahat Bayan Mokasen

Rahat Bayan Mokasen

Ziyaretçi izlenme:
₺ 39.98

Stokta
Mağazada

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin. Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken, dolgulu tabanlık stili bitirmek için ekstra rahat bir uyum sağlar. Bu rahat tabanlı mokasenler suni deri / suni nubuk ve insan yapımı malzemelerden yapılmıştır. Bu ayakkabıda yuvarlak bir ayak parmağı vurgulanmıştır. Ayak girişi : Çekme. Topuk yüksekliği/tipi : 0.8 inç platform. Platform yüksekliği : 0,65 inç platform. Genişlik : Orta. Astar : Suni deri. Taban : İnsan yapımı. Ayak tabanı : Rahat taban. Üst / dış taban malzemesi : Suni deri / suni nubuk / insan yapımı. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kadın Sivri Burun Düz

₺ 41.98

Brinley Co.'nun Murle flat ile yeni bir stile adım atın Bu ayakkabı suni süet malzemeye sahiptir ve mükemmel miktarda esnemeye sahiptir Çapraz desenin suni süet karışımı bu tasar�

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!