• Yeni
Fenwick HMG İplik Olta

Fenwick HMG İplik Olta

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

ÖZEL TEKLİF MEVCUT 2/1/2019 - 5/31/2019 : Fenwick Çubuğu ve toplamda 130 $ veya Daha Fazla olan bir Pfleuger Makarası Satın Alarak 20 $ Geri Alın. Kefaret formu için tıklayınız. Fenwick HMG Eğirme Çubuğu ile hassas hareketin, keskin hassasiyetin ve ödün vermeyen gücün keyfini çıkarın. Orijinal Fenwick HMG çubuğunun şanlı mirası üzerine inşa edilmiş - dünya?ilk grafit çubuk - bu çok yönlü eğirme çubuğu hemen hemen her durumda mükemmeldir. Çubuk mu?s Karbon Bağlı boşluklar, balıkçılara zorlu koşulların üstesinden gelmek için ihtiyaç duydukları gücü verirken benzersiz güç ve dayanıklılık sağlayan karbon iplikle spirallenir. Çok çeşitli hat tipleriyle kullanım için uygun olan Fuji kılavuzları, ekstra dayanıklılık sağlarken kesici uçların açılmasını ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için derin preslenmiş paslanmaz çelik çerçevelere ve alconite uçlara sahiptir. Fuji makara yuvası, makara ile yakın ve güvenli bir bağlantı sağlar, böylece en hafif ısırıkları ve çizgi vuruşlarını tespit edersiniz. AAA mantar sapı sayesinde bu eğirme çubuğu, koşullar kaygan olsa bile sabit ve rahat bir tutuş sağlar. İplik olta, hafif ve rahat bir tasarımda muazzam bir güç sunar. Olağanüstü güç ve hassasiyet için Karbon bağlı boşluklardan titizlikle üretilmiştir. Derin preslenmiş titanyum kılavuzlar, kesici uçların açılmasını ortadan kaldırmaya ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olur. Fujı makara yuvası, makaraya güvenli ve son derece duyarlı bir bağlantı sağlar.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Apache 24 Mini Combo

₺ 669.98

Balıkçılık deneyiminizi geliştirmek için bu Folsom Of Florida Mini Spincast Makarasını kullanın Dayanıklı ve güvenilir olması için yapılmıştır Bu balıkçılık aracı, bal

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!