• Yeni
Lamiglas Infinity Somon Stealhead Eğirme Çubuğu

Lamiglas Infinity Somon Stealhead Eğirme Çubuğu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 159.98

Stokta
Mağazada

Bu Lamiglas Olta ile olta takımınızı yükseltin. Yeni bir yapım tekniği ile yapılmış ve en kaliteli bileşenler ve boşluklarla üretilmiştir. Somon oltası, cesur vurgularla cilalı bir yüzeye sahiptir. Yüzen jigler, fişleri çekmek, balık tutmak, ringa balığı avlamak veya iplikçiler fırlatmak için idealdir. Bu olta eğirme çubuğu, çok çeşitli tekniklerle etkili bir şekilde başa çıkabilen çok yönlü bir tasarıma sahiptir. Tutamak, su üzerinde denge ve rahatlığın yanı sıra güvenli bir tutuş sağlamak için yapılmıştır. Bu öğe bir sonraki balıkçılık maceranız için ideal bir seçimdir. Lamiglas Infinity Somon / Stealhead Eğirme Çubuğu : Mükemmel fiyat performansına sahip olta eğirme çubuğu. Olta malzemelerinize ideal bir katkı. Balıkçılık deneyiminizden daha fazlasını elde edin. Cilalı boş yüzeyi ve cesur vurguları anında tanınır. Performans, Infinity serisinin parladığı yerdir. Somon oltası yeni yapım tekniği ve üst düzey bileşenlerle yapılmıştır. Yüzen jigler, fişleri çekmek, balık tutmak, ringa balığı avlamak veya iplikçileri fırlatmak için ideal çubuk. Çok çeşitli tekniklerle başa çıkabilen çok yönlü tasarım. Tutamak, denge ve konforun yanı sıra güvenli bir tutuş sağlar. Uzunluk : 9' 8 ". Ağırlık : orta.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Apache 24 Mini Combo

₺ 669.98

Balıkçılık deneyiminizi geliştirmek için bu Folsom Of Florida Mini Spincast Makarasını kullanın Dayanıklı ve güvenilir olması için yapılmıştır Bu balıkçılık aracı, bal

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!