• Yeni
Gizli Hazineler Kadın ve kadın Artı Örgü Gazlı Bez Şort

Gizli Hazineler Kadın ve kadın Artı Örgü Gazlı Bez Şort

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.67

Stokta
Mağazada

Gizli Hazinelerden gelen bu romantik Fırfırlı etek örgü gazlı bez şortlarla sevimli faktörü çevirin. Bu orta boy şortlar, gün boyu şık bir konfor için elastik kemerli ve marul kenarlı fırfırlı bir eteğe sahiptir. Ekstra bonus, temelleri tutmak için yan dikiş cepleri. Bu sevimli kısayı seveceksiniz, hafta sonu boyunca giymek isteyeceksiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli güzel yumuşak pastel renklerde gelir. Görünümü tamamlamak için eşleşen üst ile eşleştirin! Malzemeler : % 61 Polyester /% 38 Geri Dönüştürülmüş Polyester /% 1 Spandeks. Bakım : Makinede Yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Boyut : Model 5'10 "ve S beden giyiyor. Yüksel 4". Kapatma : Konfor için elastik kemer ile Pull-on stil. Cepler : İki dikişli yan cep. Özellikler : Fırfırlı etek ve marul kenarı. Gizli Hazinelerden Kadınlar için Fırfırlı Şort Örün.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

St Supmnk Pantolon Koyun

₺ 0.33

Secret Treasures'ın bu kadın pijama pantolonlarıyla rahatça uyuyun ve dinlenin Sizi gündüzden geceye rahat ettirmek ve kısıtlayıcı olmayan bir his için rahat bir oturuşa sahip ol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!