• Yeni
Kadın ve Kadın Artı Konuşma Uyku Tankı

Kadın ve Kadın Artı Konuşma Uyku Tankı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.00

Stokta
Mağazada

Gizli Hazinelerden Kadınların Konuşma Uyku Tankıyla kendinizi ifade edin. Yumuşak ve dayanıklı bir suni ipek karışımından yapılmış olan bu tişört, uzun bir günün ardından dinlenirken veya en sevdiğiniz şovu izlerken rahatınızı koruyacaktır. Kolsuz yapı ve yuvarlak yaka sizi serin tutarken, kavisli etek ucu harika bir kapsama alanı sağlar. Büyük bir ön ekran baskılı grafiğe sahip olan bu tişörtün dikkat çekeceğinden emin olabilirsiniz. En sevdiğiniz pijama altlarıyla eşleştirin ve hepiniz hazırsınız! Kişiliğinize uygun olanı bulabilmeniz için çeşitli renk ve grafiklerde mevcuttur. Gizli Hazineler Kadın ve Kadın Artı Konuşma Uyku Tankı : % 95 suni ipek,% 5 spandeks. Kadın pijama üstü. Kolsuz . Yarışçı sırt tasarımı. Büyük renkli ekran baskılı grafik. Kavisli etek. Yuvarlak yakalı . Rahat uyum . Çeşitli stillerde mevcuttur. Makine yıkama soğuk gibi renkler ile, nazik döngüsü, sadece olmayan klor ağartıcı gerektiğinde, kuru takla düşük, derhal kaldırmak, düşük demir gerektiğinde, demir grafik yok.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

St Supmnk Pantolon Koyun

₺ 0.33

Secret Treasures'ın bu kadın pijama pantolonlarıyla rahatça uyuyun ve dinlenin Sizi gündüzden geceye rahat ettirmek ve kısıtlayıcı olmayan bir his için rahat bir oturuşa sahip ol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!