• Yeni
Gizli Hazineler Kadın ve Kadın Artı Uzun Kollu Üst ve bisiklet şortları Salon Seti, 2 Parça

Gizli Hazineler Kadın ve Kadın Artı Uzun Kollu Üst ve bisiklet şortları Salon Seti, 2 Parça

Ziyaretçi izlenme:
₺ 2.33

Stokta
Mağazada

Evin etrafında veya kapının dışında bu sezonun trend lounge tarzına göz atın! Secret Treasure'ın yumuşak tişörtü, görünümü tamamlamak için giymesi kolay bisiklet şortlarıyla rahat ve rahat bir uyum için biraz büyük bedendir. Tarz ve hazır olan bu iki parçalı salon takımı ile rahatlama zamanı. Malzeme : Sweatshirt : % 60 Pamuk /% 40 Geri Dönüştürülmüş Polyester; Bisiklet Şortları : % 95 Pamuk /% 5 Spandeks. Bakım : Makinede yıkanabilir. Menşe ülke : İthal. Set şunları içerir : 1 sweatshirt ve 1 çift şort. Boyut : Model 5’10 "ve S beden giyiyor. Sweatshirt : Kazak stili; mürettebat boynu; damla omuzlu uzun kollu; rahat kesim. Şort : Çekme stili; ekstra konfor için elastik bel; yüksek katlı; diz üstü uzunluk. Özellikler : Kontrast baskı detayı. Gizli Hazinelerden Kadın Uzun Kollu Üst ve Bisiklet Şortlu Pijama Takımı.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

St Supmnk Pantolon Koyun

₺ 0.33

Secret Treasures'ın bu kadın pijama pantolonlarıyla rahatça uyuyun ve dinlenin Sizi gündüzden geceye rahat ettirmek ve kısıtlayıcı olmayan bir his için rahat bir oturuşa sahip ol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!