• Yeni
3-Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir Gümüş Tektaş Nişan Yüzüğü

3-Karat T.G.W. Oluşturulan Beyaz Safir Gümüş Tektaş Nişan Yüzüğü

Ziyaretçi izlenme:
₺ 519.98

Stokta
Mağazada

Miabella'nın Yarattığı bu Beyaz Safir Tektaş Nişan Yüzüğü ile sevgili partnerinize şefkat gösterin. Parlak gümüşten üretilen bu yüzük, bir yuvarlak kesim (6,5 x 6,5 mm) ve 154 yuvarlak kesim, pırıl pırıl yaratılmış beyaz safir değerli taşlara sahiptir ve bunlar, halka üzerinde çatal ve serme ayarı kullanılarak güzelce süslenmiştir. Hafif taneli bir yüzeyle zenginleştirilmiş bu yüzük, herhangi bir mücevher koleksiyonuna değerli bir ektir. Bu muhteşem değerli taş nişan yüzüğü kalbini eriteceğinden emin. Saf Gümüşten üretilmiştir. 3-1 / 6ct t.g.w. Beyaz Safir yarattı. Taş Kesim : Yuvarlak. Çatal ve Serme Taşlar. Bant genişliği : 3.6mm. Gemstone Düğün ve Nişan Yüzüğü. Miabella takı parlatma bezi ile birlikte gelir. Bir hediye kutusunda dikkatlice paketlenmiştir. Miabella Jewelry : Güzel mücevherler yaratma konusunda 40 yılı aşkın deneyime sahip olan Miabella, özel bir günü parıldayan bir şeyle kutlamak için aradığınız şeye sahiptir. Miabella - Takıda Uyum.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Kobalt Düz Saten Bant

₺ 196.00

Aşk, tıpkı bu klasik alyans gibi basit ve saf olmalıdır Kobalttan üretilen bu 8 mm genişliğindeki bant, mat parlaklık için zengin saten kaplamaya sahiptir ve tarzınıza mükemmel

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!