• Yeni
Jewellersclub Pırlanta Yunus Kolye Cadılar Bayramı Takıları - Vurgu Beyaz Pırlanta Cadılar Bayramı Kolyesi - Yunus

Jewellersclub Pırlanta Yunus Kolye Cadılar Bayramı Takıları - Vurgu Beyaz Pırlanta Cadılar Bayramı Kolyesi - Yunus

Ziyaretçi izlenme:
₺ 116.00

Stokta
Mağazada

Cadılar Bayramı sezonu için ihtiyacınız olan eğlenceli, gizemli Kolye!. Cadılar Bayramı için Accessorizing her mevsim sevinçleri biridir!. Jewellersclub'da, Beyaz Pırlanta Yunus Kolyemizi, otantik Vurgulu Beyaz Pırlantalar ve 14 Ayar Altın Kaplama ile mükemmel eğlence, gizem ve zarif ışıltı dengesiyle tasarladık. Hassas ama dayanıklı 18 inçlik ip zinciri ve Beyaz Pırlanta Yunus kolyesi ile bu güzel kolye, günlük kullanım, dışarıda bir gece veya Cadılar Bayramı partisi için ideal boyuttadır. Vampirler, dikkat edin!. Kuyumcu Kulübü Beyaz Yunus Kolye özellikleri : . - Büyüleyici elmas yunus kolye. - Aksanlı Beyaz Elmaslar. -14 K Altın Kaplama. - Dayanıklı halat zincir (18 inç) Şenlikli çekicilik ile ışıltı. Bu eğlenceli, büyüleyici kolye kolye ile ürkütücü günü kutlayın. Işıltılı Beyaz Pırlantaları ve ışıltılı Beyaz Pırlanta aksanlarıyla Pirinç Yunus kolye, Cadılar Bayramı sezonu için kadınlar için mükemmel ürkütücü takılardır. 14 Ayar Altın Kaplama ve orijinal Vurgulu beyaz elmaslardan üretilen JEWELLERSCLUB White diamond Dolphin kolye, her şeyi stil ve eğlence ile kutlamak için yapılmıştır!. Zarafet ve şenlikli eğlencenin mükemmel dengesi! Bu sezon, sevimli asılı Yunuslar cadı kolye kolyemizle kendinize ait büyüleyici yeni bir Cadılar Bayramı geleneği yaratın. Gizemli siyah pırlantalarla serpilmiş ve beyaz pırlantaların parlak ışıltısıyla vurgulanan bu güçlü, dayanıklı 14 Ayar Altın Kaplama gotik takılar, her yıl Cadılar Bayramı sezonu için vazgeçilmeziniz olacak. Otantik Beyaz elmaslar ve sıfır nikel, sıfır kurşun 14 Ayar Altın Kaplama ile yüksek parlaklıkta parlatılmış 14 Ayar Altın Kaplama kolyelerimiz ve 14 Ayar Altın Kaplama kolye uçları, cildi tahrişe karşı korumak için ustalıkla üretilmiştir. Böylece bu büyüleyici kolyeyi gün boyu rahatça takabilirsiniz.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bir İlk Kolye

₺ 25.00

Baş harflerinizi tatlı bir gümüş kolyeye mi yansıtmak istiyorsunuz? İşte şansın Bu kolye, zarif bir yazı tipinde "A'dan Z'ye " harfine sahiptir, böylece dünyaya ilk baş harfini

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!