• Yeni
Darian Açık Kahverengi 5'3 7' Modern Kapalı Açık Alan Halısı

Darian Açık Kahverengi 5'3 7' Modern Kapalı Açık Alan Halısı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 1.00

Stokta
Mağazada

Darian Koleksiyonundaki basit ama çekici halılar, modern dekorun örnek temsili olarak zahmetsizce hizmet ediyor. Bu parçaların titizlikle dokunmuş yapısı dayanıklılığa sahiptir ve dekor alanınıza doğal bir çekicilik katacaktır. Türkiye'de Polipropilen ile üretilmiştir ve Kazık yoktur. Sadece Nokta Temizliği, Bir Yıllık Sınırlı Garanti. % 100 Polipropilen. Türkiye'de Dokuma Makinesi. Yığın yok. Kazık Yüksekliği : 0.1 ". Kapalı /Açık Kasa. Şık ve eklektik olan bu Modern tarz halı, mekanınıza zarif bir görünüm katar. Açık kahverengi. Tonları . 5 'x 8' Dikdörtgen Alan Halısı. Koleksiyonda çeşitli renkler ve boyutlar mevcuttur. Sanatsal Dokumacılar. Herhangi bir dış mekan ayarı için mükemmeldir : havuz başı, kapalı veranda, arka bahçe veya güverte. Bu dış mekan halı koleksiyonu, dış mekan unsurları göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Kirlenirse, bir bahçe hortumu ile durulayın!. Fonksiyonel Kazık Yok kazık kapıları engellemez ve bir veranda setinin altına mükemmel bir şekilde yerleştirilebilir. Bir yıl sınırlı üretici garantisi. Halı Pedi Önerilir.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Texas Tech 4'x6' Halı

₺ 1.33

Takımınızın gururunu büyük bir şekilde gösterin! 4'x6' ultra peluş alan halıları, oyun gününde kimin için kök salacağınız konusunda hiçbir şüphe bırakmayacak! Kaymaz de

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!