• Yeni
1 Çift Diş Çapı Scooter Motosiklet Arka yan görüş aynası Kırmızı

1 Çift Diş Çapı Scooter Motosiklet Arka yan görüş aynası Kırmızı

Ziyaretçi izlenme:
₺ 33.18

Stokta
Mağazada

Motosiklet dikiz aynamız kaliteli plastik, metal ve camdan yapılmıştır. Uzun süreli kullanım için iyi performans ve güvenilirlik ile dayanıklı, sağlamdır.Bu ürünün piyasadaki benzersizliği, aynadaki nesnelerin daha gerçekçi boyut ve mesafesini sunmasıdır. Basit ve klasik için tasarlanmış, motosikletinizi güzelleştiriyor. Ve motosiklet için özel olarak uyumludur.Bunun istediğiniz motosiklet dikiz aynası uygulaması türü olduğundan emin olmak için sipariş vermeden önce lütfen resimleri ve ürün açıklamasını kontrol edin. Buna ek olarak, kurulumu ve değiştirilmesi kolaydır. 1 Çift 10mm diş çapı Scooter motosiklet arka yan görüş aynası Kırmızı İyi performans, istikrarlı ve uzun ömürlü kaliteli malzemeden yapılmıştır. Ayna açısını rastgele ayarlamak ve ayarlamak kolaydır. Aynadaki nesnelerin daha gerçekçi boyutunu ve mesafesini sunar. Basit ve klasik görünüm, motosikletinizi modaya uygun hale getirin. Boyut : 11.6x5.5 cm/4.6 "x 2.2" (L * W). Paket içeriği : 1 çift x Motosiklet dikiz Aynası.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Dantel Trim Uyku Kısa

₺ 57.98

Dantel süslemeli Blis Sleep Short, loungewear'ınızı giydirmenin en kolay yoludur Ultra yumuşak suni İpek imalatından narin saten kordona kadar, bu pijama şortu konfor veya stil açı

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!