• Yeni
HTC One için Cellet Premium Temperli Cam Ekran Koruyucu

HTC One için Cellet Premium Temperli Cam Ekran Koruyucu

Ziyaretçi izlenme:
₺ 25.96

Stokta
Mağazada

HTC One M8 ekranınızı Cellet Premium Temperli Cam Ekran Koruyucu ile koruyun. HTC One M8 için hassas bir şekilde kesilmiş olan ekran, dokunmatik ekran özelliklerini engellemeden ekranınız için en üst düzeyde koruma sağlar. Her temperli cam ekran koruyucu, minimum kalınlık, çizilmeye karşı koruma ile 9 H sertlik mukavemeti sağlar ve oleofobik kaplaması lekelere ve parmak izlerine karşı direnç sağlar. Kurulumu basit olan pakette alkollü mendil, mikrofiber bez ve ekranın uygulanmasına yardımcı olacak talimatlar bulunur. HTC One M8 için Cellet Premium Temperli Cam Ekran Koruyucu (0.3mm) : HTC One M8 için hassas kesim. Telefon ekranınıza üstün koruma sağlayan birinci sınıf temperli camdan yapılmıştır. Kırılmaz, çizilmeye karşı dayanıklı, 9 H sertlik mukavemeti sağlar. Oleofobik kaplama, yağa ve grese karşı direnç sağlar. Şeffaf şeffaf cam, dokunmatik ekran özelliklerine müdahale etmez.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Efsanevi - Siyah

₺ 131.98

Efsanevi, herhangi bir kadının şeklini barındıran ve şimdiye kadar yaşanan en yoğun iç ve dış orgazmı yaratmak için g noktanıza çarpmak için mükemmel bir şekilde şekillend

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!