• Yeni
2. ct Yastık Kesim Granat kokteyl yüzüğü Gümüş

2. ct Yastık Kesim Granat kokteyl yüzüğü Gümüş

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.33

Stokta
Mağazada

Bu Oravo yüzüğünü hediye ederken veya takarken enfes zevkinizi gösterin. Nefes kesen granat merkez sahneye çıkarken, etrafını mükemmel parıldayan vurguyu sağlayan 62 kübik zirkon taşı çevreliyor. Yüksek cilalı bir yüzey lüks görünümü tamamlar. Bu güzel yüzük sağlam olarak üretilmiştir.925 Ayar Gümüş ve özgünlük için 925 damgalı bir damgaya sahiptir. Ana Taş : Doğal Granat; 2,5 Karat, yastık kesim, 8 x 8 mm; Sİ1-Sİ2 berraklığında kırmızı renk. Accent Taş : Kübik Zirkonya; 0.62 Karat, yuvarlak parlak şekil, 1x1mm; Beyaz renk ile bir VS1-VS2 netlik. Metal : .925 damgalı 925 Ayar Gümüş, 3,25 gram. Boyutlandırma : Halka 5 ila 9 boyutlarında mevcuttur. Özel günler için mükemmel bir imza hediye kutusu içerir. Doğum Taşı Ayı : Ocak.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!