• Yeni
İstiflenebilir İfadeler Gümüş Rodyum kaplama iç içe yüzük

İstiflenebilir İfadeler Gümüş Rodyum kaplama iç içe yüzük

Ziyaretçi izlenme:
₺ 83.98

Stokta
Mağazada

Rodyum kaplama gümüşten tasarlanan bu dini haçlı yüzük ile inancınızı tarzınıza gösterin. Bu istiflenebilir halka, minimalist bir görünüm için tek başına giyilebilir veya modaya uygun çekicilik için diğer halkalarla istiflenebilir. Tüm parmak boyutu 10'da mevcut olan bu İstiflenebilir İfade halkasının sonsuza dek sevileceğinden emin olabilirsiniz.Metal Ağırlığı : 2.34 gram Takı Türü : İnceltme Stil : İstiflenebilir Çapraz yüzükcinsiyet : Kadınmetal : Gümüşmetal Renk : Beyaz Bant Genişliği : 2.25mmhalka Boyutu : 10boyutlar : Halka Üst Uzunluğu 6.4mm, Üst Genişlik 4.25mmkapalı arkaöğeniz, saklama veya hediye vermek için mükemmel, beyaz fiyonklu ücretsiz yeşil bir hediye kutusuna gelir.Menşe ülke : Tayland Gümüş, Katı, Geri Kapalı.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Gümüş Bizans bandosu

₺ 27.98

Jordan Blue NYC neyin sıcak olduğunu biliyor Her mücevher parçasına giren zarafet, zamansız değer ve ince detaylarla kendinden geçeceksiniz Tüm mücevherlerimizin en yüksek kontrol

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!