• Yeni
Brinley Şirketi. Kadın Konfor Tabanlı Fau Süet Slip-on Mokasen

Brinley Şirketi. Kadın Konfor Tabanlı Fau Süet Slip-on Mokasen

Ziyaretçi izlenme:
₺ 0.67

Stokta
Mağazada

Brinley Co.'nun rahat tabanlı slip-on mokasenleriyle rahat tutun. Bu mokasen tarzı mokasenler, yumuşak suni süet üst kısımlara ve rahat bir uyum sağlayan yastıklı tabanlıklara sahiptir. Dokulu dış tabanlar stile dayanıklı çekiş katar. Bu ayakkabılar suni süet ve insan yapımı malzemelerden yapılmıştır. Bu mokasen stilinde yuvarlak bir ayak parmağı vurgulanmıştır. Topuk yüksekliği / tipi : 0,4 inç taban. Platform yüksekliği : 0,44 inç taban. Genişlik : Orta. Astar : suni deri. Taban : İnsan yapımı. Ayak tabanı : Rahat taban. Üst / dış taban malzemesi : Suni süet / insan yapımı. Tüm ölçümler yaklaşıktır ve 6 beden kullanılarak alınmıştır. Ölçümlerin boyuta göre biraz değişebileceğini lütfen unutmayın.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Rahat Bayan Mokasen

₺ 39.98

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken,

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!