• Yeni
Sınır Yok Kadın İkiz Kanaviçe Spor Ayakkabı Üzerinde Kayma

Sınır Yok Kadın İkiz Kanaviçe Spor Ayakkabı Üzerinde Kayma

Ziyaretçi izlenme:
₺ 33.98

Stokta
Mağazada

Kolay, rahat bir stil arıyorsanız, Sınır Tanımayan bu Slip-On Spor Ayakkabı cevabınızdır. Zahmetsiz ve rahat olan pamuklu kanvas tasarım, gündelik dolabınızdaki her şeyle eşleşir ve çift streç kan, hareket halindeyken rahatlık sunar. Gün boyu size destek olacak konfor detaylarıyla tamamlanan kazanan bir kombinasyon. Sadece at . Ayakkabı Kapatma : Kolay açma ve kapama için kaymalı tasarım. Malzemeler : Dayanıklılık ve çekiş için Kauçuk tabanlı pamuklu kanvas üst kısım. Son Kullanım : Her durum ve günlük kullanım için mükemmel!. Özellikler : Daha fazla konfor için kolay esneme ve hafızalı köpük iç taban için Gore tasarımı. Temizlik ve Bakım : Nemli bir bezle silerek temizleyin ve havayla kurumasını bekleyin. Menşe ülke : Çin.

Karakterislikler teklif

Alıcılar da seçin

Rahat Bayan Mokasen

₺ 39.98

Rahat tabanlı mokasen spor ayakkabılarla şık ama rahat bir tarz sergileyin Pürüzsüz suni deri ve nubuk üst kısımlar dekoratif bir tasarım ve üstten dikişli detaylar sergilerken,

Nova

Bakın, daha iyi teklifler için hiç zaman kaybetmeden. Tek paralı. Senin için çalışıyoruz ve her bakımdan en kalitelisinden müşterimiz için. Yeni bir seviyede İnternette alışveriş keyfini çıkarın!